Üveggyöngyszórás árak kedvezően Budapesten is!


Az üveg más anyagokkal kémiai reakcióba nem lép, a kezelt felületen korróziót valamint idegenfém lerakódást nem okoz, ezáltal nemesacél, alumínium és színes és nemesfémek számára ideális szórási technológia. A tisztítás lassabb, de kezelt felületen homogén, selymes hatást érünk el.

Az üveggyöngyszórás technikáját hasznosítani tudja számos iparág, többek között az élelmiszeripar, a járműipar, a műszeripar, a vegyipar, a gyógyászati, orvosi segédeszközöket gyártó szakterületek, a bútoripar és még a vendéglátóipar is. Bizonyára saját maga is tapasztalta, hogy az üveggyöngy igencsak kemény anyag.

Ennek a keménységnek és a formai kialakításnak köszönhetően alkalmasnak találták arra, hogy a szennyezett felületekről a különböző lerakódásokat és oxidációs maradványokat el tudja távolítani anélkül, hogy az adott felületet összekarcolná. Az üveggyöngytisztás során a felületek érzékeny részei, valamit precíziós alkatrészek tisztítása is meg tud valósulni.

Az üveggyöngyszórás, mint felületkezelési technológia, széles körben elterjedt az élelmiszeriparban, belső építészeti megoldásoknál, mindenütt ahol rozsdamentes anyagokat építenek be. Ezzel a technológiával selymes fényű felületet lehet készíteni, amely eltünteti a futtatási színeket és kisebb felületi egyenetlenségeket.

Ezzel az eljárással, rozsdamentes nemesacél, króm anyagok felületét lehet mattitani és homogenizálni. A varratokat tökéletesen lehet tisztítani. Selyemfényű felületet kapunk. Lehetőség van a króm felületének mintázására és szöveg kialakítására

A szemcseszórással szórt felületen tökéletes tisztaságot érünk el. A felületkezelő anyag ezáltal sokkal jobban megtapad a felületen, tartósabb lesz.

A felületen keletkezett érdességet mérőműszerrel tudjuk mérni.


Üveggyöngyszórás Budapesten, kedvező árakon!

Üveggyöngyszórás árakról érdeklődjön elérhetőségeinken!

Üveggyöngyszórás, üveggyöngyszórás Budapest, Üveggyöngyszórás árak kedvezően Budapesten és országosan!

üveggyöngyszórás,vízsugaras vágás,légtechnika gyártás


Vegye fel velünk a kapcsolatot!