Üveggyöngyszórás árak kedvezően Budapesten is!


Az üveg más anyagokkal kémiai reakcióba nem lép, a kezelt felületen korróziót valamint idegenfém lerakódást nem okoz, ezáltal nemesacél, alumínium és színes és nemesfémek számára ideális szórási technológia. Az üveggyöngy tisztítás lassabb, de kezelt felületen homogén, selymes hatást érünk el.

Az üveggyöngyszórás technikáját hasznosítani tudja számos iparág, többek között az élelmiszeripar, a járműipar, a műszeripar, a vegyipar, a gyógyászati, orvosi segédeszközöket gyártó szakterületek, a bútoripar és még a vendéglátóipar is. Bizonyára saját maga is tapasztalta, hogy az üveggyöngy igencsak kemény anyag.

Ennek a keménységnek és a formai kialakításnak köszönhetően alkalmasnak találták arra, hogy a szennyezett felületekről a különböző lerakódásokat és oxidációs maradványokat el tudja távolítani anélkül, hogy az adott felületet összekarcolná. Az üveggyöngy tisztítás során a felületek érzékeny részei, valamit precíziós alkatrészek tisztítása is meg tud valósulni.

Az üveggyöngyszórás, mint felületkezelési technológia, széles körben elterjedt az élelmiszeriparban, belső építészeti megoldásoknál, mindenütt ahol rozsdamentes anyagokat építenek be. Az üveggyöngyszórás technológiával selymes fényű felületet lehet készíteni, amely eltünteti a futtatási színeket és kisebb felületi egyenetlenségeket.

Ezzel az eljárással, rozsdamentes nemesacél, króm anyagok felületét lehet mattitani és homogenizálni. A varratokat tökéletesen lehet tisztítani. Selyemfényű felületet kapunk. Lehetőség van a króm felületének mintázására és szöveg kialakítására

A szemcseszórással szórt felületen tökéletes tisztaságot érünk el. A felületkezelő anyag ezáltal sokkal jobban megtapad a felületen, tartósabb lesz. A felületen keletkezett érdességet mérőműszerrel tudjuk mérni.

Az üveggyöngyszórás folyamatával tökéletes tisztaságot érünk el. A felületkezelő anyag ennek köszönhetően sokkal jobban megtapad a felületen és lényegesebben tartósabb lesz. A felületen keletkezett érdességet mérőműszer segítségével tudjuk mérni. Ennek az eljárásnak köszönhetően a rozsdamentes nemesacél és a króm anyagok felületek mattítása és homogenizálása is lehetséges, továbbá a varratok tisztítása is tökéletesen kivitelezhető és egy selyemfényű felületet fogunk kapni.

Mely területeken alkalmazható az üveggyöngyszórás?

Az üveggyöngyszórás alkalmazható a gyógyszergyári króm tartályok, az egészségügyi és orvosi műtőeszközök esetében is, legyen szó akár csipeszről, szikéről vagy esetleg csontvágóról. Továbbá alkalmazható az építő iparban is, például a króm lépcsőkorlátok, krómerkélyek és egyéb belső-külső dekoratív króm tárgyak esetében is.


Érdeklődjön kollégáinknál!

+36 1-401-0419


Üveggyöngyszórás, üveggyöngy tisztítás Budapesten, kedvező árakon!


Üveggyöngyszórás árakról érdeklődjön emailben itt!

Üveggyöngyszórás, üveggyöngy tisztítás, üveggyöngyszórás Budapest, Üveggyöngyszórás árak kedvezően Budapesten és országosan!

üveggyöngyszórás,vízsugaras vágás,légtechnika gyártás


Vegye fel velünk a kapcsolatot!