Cég bemutatkozása

Az Aivarex Kft. elődje az Aivarex Bt. 1995 ben 100%-ban magyar tulajdonú családi vállalkozásként jött létre, majd 1997-ben a dinamikusan növekvő forgalommal összhangban, a tulajdonosi szerkezet megőrzése mellett Kft - vé alakult.

Az alakulás évében elért néhány tíezer eurós éves forgalom dinamikusan nőtt, és 2012-re elérte, a 2 millió Eurót.

A fő irányvonal mindvégig a rozsdamentes acél megmunkálása volt, ezen belül is az élelmiszeripari gépalkatrészek, tartozékok beszállítása szakosodtunk.

Kezdetben csak német vevők magyarországi gyártók felé történő közvetítésével és az üzletek lebonyolításában nyújtott támogatással foglalkoztunk jutalékos rendszerben.

Továbblépést jelentett a jutalékos rendszerről a sajátszámlás rendszerre történő átállás, amelynek során a vevőkkel saját nevünkben kötöttünk szerződést, amelyeket hazai gyártókkal kötött beszállítói szerződésekkel fedeztünk.

Út a siker felé

A fejlődés következő lépcsőfokai rendre a mezőtúri üzemünk létrehozása, az állandó beszállítókkal fenntartott együttműködés szorosabbra fűzése, és az új budapesti üzem létrehozása volt.

Mára forgalmunknak több, mint 90%-át a saját üzemeink által, illetve a velünk szorosan együttműködő állandó partnereink által gyártott termékek teszik ki.

Van olyan partnerünk, akinek a megrendelések, az anyag és a technológia mellett a gyártáshoz szükséges eszközöket, gépeket is rendelkezésre bocsátjuk.

Kialakítottunk egy belső minőségbiztosítási rendszert, amely a beérkezett anyagok kontrollját, a gyártásközi minőségellenőrzést és a kiszállítás előtti minőségellenőrzést foglalja magában.

Cég filozófia

A fejlődés nyomon követhető a technológiák és a gyártmányok fejlesztése és a minőség biztosítása területén is. Amíg kezdetben a vevők rajzai alapján a beszállítók technológiájával történt a gyártás, a minőségbiztosítás pedig teljes mértékben a beszállítókra volt bízva, addig mára már – köszönhetően tapasztalt és kreatív mérnökeinknek és szakembereinknek - a technológiákat zömében mi alakítjuk ki, és sok esetben a vevőink megelégedésére a gyártmányok fejlesztésében is részt veszünk.

2007-óta akad olyan német vevőnk is, aki korábban már-már lemondott arról, hogy mind árban, mind határidőkben mind pedig minőségben megbízható Kelet-Európai beszállítót találjon. Ezzel a vevőnkkel a forgalmunk azóta folyamatosan növekszik.

üveggyöngyszórás,vízsugaras vágás,légtechnika gyártás


Vegye fel velünk a kapcsolatot!