„Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan.”
(Antoine de Saint-Exupéry: A kis herceg)

Emlékszünk még az utolsó léghajlítóra? A kisfiúra, aki annyira különleges képességekkel született, hogy hatalmas hadseregeket volt képes egyedül megállítani, mindenféle fegyver és eszköz nélkül, pusztán azzal az adottságával, hogy a levegőt képes volt megmozgatni? A híres filmben ez a kisgyermek gyakorlatilag egyedül mentette meg a világot a pusztulástól így. Egyes-egyedül.

A bámulatos, hatalmas légmozgások, mint egy tornádó, egy hurrikán, pillanatok alatt az égbe repítenek, majd porrá zúznak, és elpusztítanak mindent maguk körül.

Mennyire varázslatos is tehát a levegő!

Az őselem, melyet nem látunk, nélküle mégsem élhetünk. Amikor „életet lehelünk” valakibe: újraélesztünk, teremtünk. A láthatatlan őserő, mely tehát egyszerre képes teremteni, és pusztítani is, mely a mindennapokban csendessé, átlátszóvá teszi magát, mégis hamar megborzongunk a jelenlététől, ha mutatkozni szeretne.

A légtechnika gyártás pedig azt a nem kis feladatot tűzte ki maga elé, hogy megszelídítse ezt a bámulatos őselemet! Lássuk, hogyan!

- Bizonyos helyzetekben a levegő bevezetésére van szükség: például a légbefúvó berendezések esetében, amikor egy kicsi, levegőtlen, többnyire ablaktalan helyiségbe, például egy tárgyalóterembe szükséges plusz levegőt bevezetni ahhoz, hogy szó szerint mindenki levegőhöz jusson.

- Van, amikor pedig kifelé szeretnénk küldeni a rossz levegőt. Gondoljunk csak az elszívó berendezésekre. Egy nagyobb főzés után mekkora megváltást jelenthet, ha elvezetjük a konyhából és a lakásból is a kellemetlen zsír- vagy olaj- vagy ételszagokat, illetve a főzéskor keletkező forró gőzt! Nagyszerű dolog, hogy ebben is segít a légtechnika gyártás!

- Egyes esetekben pedig a levegő megmozgatására van szükség. A nagy melegben, nyáron, hajlamos megállni a levegő. Ilyenkor hatalmas segítséget jelentenek a légtechnika gyártás fantasztikus újításai: a ventillátorok és a különböző egyéb légkondicionálásra szánt berendezések.

A légtechnika gyártás során alapvetően vastag csöveket készítünk, ezt egy hengerített fém palást segítségével érjük el. Ennek a hosszú csőnek a végére pedig egy lézervágott fix- vagy laza karima, valamint egy különleges alakú zárólemez kerül. A csavarok, furatok, menetek, hegesztések és felfüggesztések pontosságára és alaposságára kínosan ügyelünk, így egészen biztosan könnyen beszerelhetőek lesznek a légtechnika gyártás során készített alkatrészeink! Nem csak egyenes, de elágazó légcsatornákat, T-idomokat és könyököket is készít a légtechnika gyártás! A kész csöveket pedig olyan módon felületkezeljük, ahogyan Ön szeretné: a légtechnika gyártásban lehetséges például az üveggyöngy-szórt, kefézett, pácolt, vagy elektropozitív felület, de igénye szerint akár kezeletlenül is hagyhatjuk a légtechnika gyártás során készült alkatrészeket!

Láthatjuk tehát, hogy a légtechnika gyártás hogyan képes meghódítani és megszelídíteni ezt a láthatatlan őserőt! Hiszen, ha magát a levegőt nem is tudjuk meghajlítani, de a fémeket, csöveket, és kiegészítőiket, karimájukat igen. Ezt tesszük mi, így használjuk fel a javunkra a levegő káprázatos erejét! Ismerje meg Ön is, engedje, hogy bevezessük Önt a légtechnika gyártás csodálatos világába!

Vegye fel velünk a kapcsolatot!